Terrina de peus de porc
RACIONS
per a 4 persones
PREPARACIÓ
30 minuts aprox.
INGREDIENTS
680 g de terrina de peus de porc
12 gambes vermelles
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva verge extra
Salsa americana (trobaràs la recepta al nostre instagram!)
Tallem la terrina de peus de porc a la mida desitjada. Posem a escalfar una paella on amb un raig d’oli marcarem a foc mitjà la terrina fent pressió perquè quedi molt cruixent. Per això, és molt important que no girem la carn fins que no faci crosta.
Paral·lelament, pelem les gambes i en reservem el cap. Els hi fem un petit tall a la part gruixuda, és a dir, on hi havia el cap, perquè així en aquest punt s’obrirà quan les saltegem i se’ns aguantaran dretes.
En una paella amb un raig d’oli, saltegem les gambes i les salpebrem. Fem el mateix amb els caps.
Finalment, emplatem la terrina de peus de porc amb les gambes i els caps i hi afegim una mica de salsa americana.