← Torna a totes les receptes

Terrina de peus de porc

RACIONS

per a 4 persones

PREPARACIÓ

30 minuts aprox.

INGREDIENTS

680 g de terrina de peus de porc 

12 gambes vermelles 

Sal 

Pebre negre 

Oli d’oliva verge extra 

Salsa americana (trobaràs la recepta al nostre instagram!)

Tallem la terrina de peus de porc a la mida desitjada. Posem a escalfar una paella on amb un raig d’oli marcarem a foc mitjà la terrina fent pressió perquè quedi molt cruixent. Per això, és molt important que no girem la carn fins que no faci crosta.

 

Paral·lelament, pelem les gambes i en reservem el cap. Els hi fem un petit tall a la part gruixuda, és a dir, on hi havia el cap, perquè així en aquest punt s’obrirà quan les saltegem i se’ns aguantaran dretes. 

 

En una paella amb un raig d’oli, saltegem les gambes i les salpebrem. Fem el mateix amb els caps. 

 

Finalment, emplatem la terrina de peus de porc amb les gambes i els caps i hi afegim una mica de salsa americana.

Bon profit!