El Restaurant

Saber fer i autenticitat

El restaurant Fussimanya va ser fundat el 1971 per Rossend Viladecàs i
Dolors Pascual. Va ser tal l’èxit de la cuina de Fussimanya i del paratge
natural que l’envoltava i l’envolta que ha permès a esposa i fills mantenir i
millorar els valors, el saber fer i el bon tracte d’aquesta casa.

UBICACIÓ

Ctra. Parador Km 7
08519 Tavèrnoles

RESERVES

Només per telèfon:    
93 812 21 88

HORARI

De dilluns a diumenge
de 8:30h a 17:00h.

GASTRONOMIA TRADICIONAL

Vegeu carta  
i menús aquí 

Masia Tradicional Catalana

El Restaurant Fussimanya es troba en una masia tradicional catalana, ubicada al municipi de Tavèrnoles (Osona) i dins de l’espai natural Guilleries-Savasona (Vall de Sau-Collsacabra).
 

Amb un ambient familiar i pels negocis, ha sabut agrupar la fórmula gairebé impossible en els nostres dies: qualitat, quantitat i preu.

La Carta

Al nostre restaurant podreu gaudir de la cuina tradicional catalana amb una llarga selecció de plats i postres casolans.

ENTRANTS FREDS
Fusta d’embotits gran (4-6 persones) 
Fusta d’embotits petita (2-3 persones) 

Steak tartar
Amanida de l’hort 
Amanida ‘Fussimanya’ (amanida verda, embotits de la casa, ou dur, anxova i tonyina) 
Escalivada amb anxoves de l’Escala 
Esqueixada de bacallà 
Anxoves de l’Escala amb coca torrada 
Assortit d’embotits Fussimanya 
Formatge manxec 

Pernil d'aglà ibèric 

All i oli 

Pa a la pedra 
Coca torrada 


ENTRANTS CALENTS
Macarrons a la bolonyesa 
Sopa de galets amb pilotilles 
Assortit de croquetes casolanes 
Canelons casolans 

Tires de pollastre arrebossades 
Cap i tripa de vedella (callos) 
Paella Fussimanya 
Fideuà amb sèpia 
Gírgoles a la brasa 
Cargols guisats 
Espàrrecs a la brasa amb salsa d’ametlla
Graellada de verdures a la brasa 
Musclos a la brasa 
 

La nostra carta pot variar segons els productes de temporada, per garantir sempre la millor qualitat

CARNS A LA BRASA
Filet de vedella 
Entrecot de vedella (500 gr aprox) 
Entrecot de vedella (350 gr aprox) 
Tira de vedella ‘Xurrasco’ 
Txuletón de vedella madurada (1 kg aprox) 
Txuletón de vaca madurada (1 kg aprox) 
Graella de carn (pollastre, xai, xurrasco i botifarra) 
Xai barrejat 
Costelles de xai 
Espatlla de cabrit a la brasa 
Cabrit 
Botifarra 

Llom Duroc 
Peus de porc
Galtes de porc 
Conillet 
Pollastre de pagès 
Salses (pebre verd, roquefort, vi ranci o ceps) 


CARNS GUISADES
Ànec amb peres 
Galtes de porc 
Peus de porc amb bolets 

Peus de porc guisats amb cargols 
Cua de vedella amb bolets 
Espatlla de cabrit 
Cuixa de cabrit 
Cabrit amb all i julivert 

 

La nostra carta pot variar segons els productes de temporada, per garantir sempre la millor qualitat

PEIX
Combinat de peix 
Escamarlans gratinats 
Llagostins saltejats 
Calamars a la romana 
Calamars a la planxa 
Bacallà amb samfaina i mongetes 

Sípia amb llagostins 

 

La nostra carta pot variar segons els productes de temporada, per garantir sempre la millor qualitat

POSTRES

Gelat Crocanti 

Gelat de torró 

Xarrup de llimona 

Gelat de vainilla amb suc de taronja 

Gelat de torró amb ratafia 

Gelat de xocolata negra 

Coulant (Sense gluten) 

Mel i mató amb anous 

Nyoca amb moscatell 

Suc de taronja 

Iogurt natural 

Irlandès 

 

CASOLANS

Assortit de postres casolans (2 persones) 

Crema catalana 

Flam de la casa 

Lioneses mab nata i xocolata 

Pastís de poma amb gelat de vainilla 

Tiramisú 

Trufes amb nata 

Trufes gelades 

Pastís de formatge 

Pastís de pastanaga 

 

VINS DE POSTRES

Sols - Celler a Vinyeta 

Dolç de Neu - Celler Alta Alella   

 

La nostra carta pot variar segons els productes de temporada, per garantir sempre la millor qualitat

 

Per obrir la gana

Aquí teniu alguns dels molts plats que trobareu al nostre restaurant
i que estem segurs que us faran obrir la gana

Serveis

Aparcament

Aire condicionat

Adaptat

Terrassa

Parc infantil

WI-FI

Botiga de venda d'embotits d'elaboració pròpia i
productes artesans amb distintius SICTED
(Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions).