
El Restaurant
Saber fer i autenticitat
El restaurant Fussimanya va ser fundat el 1971 per Rossend Viladecàs i
Dolors Pascual. Va ser tal l’èxit de la cuina de Fussimanya i del paratge
natural que l’envoltava i l’envolta que ha permès a esposa i fills mantenir i
millorar els valors, el saber fer i el bon tracte d’aquesta casa.

UBICACIÓ
Ctra. Parador Km 7
08519 Tavèrnoles

HORARI
De dilluns a diumenge
de 8:30h a 17:00h.
Masia Tradicional Catalana
El Restaurant Fussimanya es troba en una masia tradicional catalana, ubicada al municipi de Tavèrnoles (Osona) i dins de l’espai natural Guilleries-Savasona (Vall de Sau-Collsacabra).
Amb un ambient familiar i pels negocis, ha sabut agrupar la fórmula gairebé impossible en els nostres dies: qualitat, quantitat i preu.

La Carta
Al nostre restaurant podreu gaudir de la cuina tradicional catalana amb una llarga selecció de plats i postres casolans.

ENTRANTS FREDS
Fusta d’embotits gran (4-6 persones)
Fusta d’embotits petita (2-3 persones)
Steak tartar
Amanida de l’hort
Amanida ‘Fussimanya’ (amanida verda, embotits de la casa, ou dur, anxova i tonyina)
Escalivada amb anxoves de l’Escala
Esqueixada de bacallà
Anxoves de l’Escala amb coca torrada
Assortit d’embotits Fussimanya
Formatge manxec
Pernil d'aglà ibèric
All i oli
Pa a la pedra
Coca torrada
ENTRANTS CALENTS
Macarrons a la bolonyesa
Sopa de galets amb pilotilles
Assortit de croquetes casolanes
Canelons casolans
Tires de pollastre arrebossades
Cap i tripa de vedella (callos)
Paella Fussimanya
Fideuà amb sèpia
Gírgoles a la brasa
Cargols guisats
Espàrrecs a la brasa amb salsa d’ametlla
Graellada de verdures a la brasa
Musclos a la brasa
La nostra carta pot variar segons els productes de temporada, per garantir sempre la millor qualitat

CARNS A LA BRASA
Filet de vedella
Entrecot de vedella (500 gr aprox)
Entrecot de vedella (350 gr aprox)
Tira de vedella ‘Xurrasco’
Txuletón de vedella madurada (1 kg aprox)
Txuletón de vaca madurada (1 kg aprox)
Graella de carn (pollastre, xai, xurrasco i botifarra)
Xai barrejat
Costelles de xai
Espatlla de cabrit a la brasa
Cabrit
Botifarra
Llom Duroc
Peus de porc
Galtes de porc
Conillet
Pollastre de pagès
Salses (pebre verd, roquefort, vi ranci o ceps)
CARNS GUISADES
Ànec amb peres
Galtes de porc
Peus de porc amb bolets
Peus de porc guisats amb cargols
Cua de vedella amb bolets
Espatlla de cabrit
Cuixa de cabrit
Cabrit amb all i julivert
La nostra carta pot variar segons els productes de temporada, per garantir sempre la millor qualitat

PEIX
Combinat de peix
Escamarlans gratinats
Llagostins saltejats
Calamars a la romana
Calamars a la planxa
Bacallà amb samfaina i mongetes
Sípia amb llagostins
La nostra carta pot variar segons els productes de temporada, per garantir sempre la millor qualitat
POSTRES
Gelat Crocanti
Gelat de torró
Xarrup de llimona
Gelat de vainilla amb suc de taronja
Gelat de torró amb ratafia
Gelat de xocolata negra
Coulant (Sense gluten)
Mel i mató amb anous
Nyoca amb moscatell
Suc de taronja
Iogurt natural
Irlandès
CASOLANS
Assortit de postres casolans (2 persones)
Crema catalana
Flam de la casa
Lioneses mab nata i xocolata
Pastís de poma amb gelat de vainilla
Tiramisú
Trufes amb nata
Trufes gelades
Pastís de formatge
Pastís de pastanaga
VINS DE POSTRES
Sols - Celler a Vinyeta
Dolç de Neu - Celler Alta Alella
La nostra carta pot variar segons els productes de temporada, per garantir sempre la millor qualitat
Per obrir la gana
Aquí teniu alguns dels molts plats que trobareu al nostre restaurant
i que estem segurs que us faran obrir la gana





Serveis

Aparcament

Aire condicionat

Adaptat

Terrassa

Parc infantil

WI-FI

Botiga de venda d'embotits d'elaboració pròpia i
productes artesans amb distintius SICTED
(Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions).
