Rul de pollastre amb formatge de cabra i espàrrecs
RACIONS
per a 4 persones
PREPARACIÓ
45 minuts aprox.
INGREDIENTS
2 pits de pollastre
1 tall de formatge de cabra de rotllo
4 espàrrecs
200 g de pebrots del piquillo
Sal
Pebre
Oli d’oliva verge extra
Obrim els pits de pollastre com si volguéssim fer una escalopa d’una sola peça.
Seguidament, salpebrem el pollastre i el farcim amb el formatge de cabra i els espàrrecs, que prèviament haurem escaldat.
Estirem un bon tros de film sobre la taula i posem el pollastre a sobre i l’enrotllem mentre pressionem fort.
Un cop tenim el rotlle ben fet, el tornem a enfilmar pressionant més.
Posem una olla amb aigua a bullir, i quan estigui al punt, hi coem el rotlle de pollastre durant uns 15 minuts. És important posar algun pes a sobre del pollastre perquè quedi cobert del tot d’aigua.
Passat aquest temps, deixem refredar el rotlle i li traiem el film amb molt de compte.
Amb un ganivet ben esmolat, tallem el rotlle a rodanxes uniformes.
Finalment, marquem les rodanxes de pollastre en una paella anti-adherent amb un raig d’oli d’oliva verge extra.
Per fer una salsa per acompanyar, traiem les llavors dels pebrots dels piquillo i els triturem amb un xic d’aigua fins a aconseguir una textura fina.