Rissoto de galta de porc amb carbassa
RACIONS
per a 4 persones
PREPARACIÓ
45 minuts aprox.
INGREDIENTS
2 galtes de porc
400 g d'arròs
350 g de carbassa
1 litre de brou de carn
150 g de formatge parmesà
Mantega
Vi blanc
1 ceba
1/2 pebrot
1 tomàquet
Oli d’oliva
Sal
Pebre
En una paella amb una mica d’oli, marquem els trossos de galta salpebrats prèviament i reservem.
Un cop marcades afegim la ceba, el pebrot i el tomàquet, i hi afegim una mica d’aigua. Tapem i coem fins que estigui tot ben tou.
Quan estigui a punt, hi afegim la carbassa. Ho acabem de sofregir tot a foc lent. Hi afegirem l'arròs i el rossejarem amb una mica de mantega.
Un cop rossejat, hi afegirem també els trossos de galta de porc que ja tindrem cuits.
Ho regarem amb un got de vi blanc i esperarem que s’evapori.
A poc a poc, ho afegirem al brou que haurem escalfat prèviament. Sense deixar de remenar, ho deixarem fer a foc mitjà durant uns 15-20 minuts.
Amb el foc ja aturat, hi posarem el formatge parmesà i ho barrejarem tot bé fins que quedi desfet.