← Torna a totes les receptes

Rissoto de galta de porc amb carbassa

RACIONS

per a 4 persones

PREPARACIÓ

45 minuts aprox.

INGREDIENTS

2 galtes de porc 

400 g d'arròs 

350 g de carbassa 

1 litre de brou de carn 

150 g de formatge parmesà 

Mantega 

Vi blanc

1 ceba 

1/2 pebrot 

1 tomàquet 

Oli d’oliva 

Sal 

Pebre

En una paella amb una mica d’oli, marquem els trossos de galta salpebrats prèviament i reservem.  

 

Un cop marcades afegim la ceba, el pebrot i el tomàquet, i hi afegim una mica d’aigua. Tapem i coem fins que estigui tot ben tou.   

 

Quan estigui a punt, hi afegim la carbassa. Ho acabem de sofregir tot a foc lent.  Hi afegirem l'arròs i el rossejarem amb una mica de mantega.  

 

Un cop rossejat, hi afegirem també els trossos de galta de porc que ja tindrem cuits.

Ho regarem amb un got de vi blanc i esperarem que s’evapori. 

 

A poc a poc, ho afegirem al brou que haurem escalfat prèviament. Sense deixar de remenar, ho deixarem fer a foc mitjà durant uns 15-20 minuts.  

 

Amb el foc ja aturat, hi posarem el formatge parmesà i ho barrejarem tot bé fins que quedi desfet.

Bon profit!