← Torna a totes les receptes

Remenat de ceba vigatana, cansalada i ceps

RACIONS

per a 4 persones

PREPARACIÓ

30 minuts aprox.

INGREDIENTS

4 talls de cansalada curada

1 ceba vigatana gran

300 g ceps

8 ous

100 ml de crema de llet

Porradell

Sal 

Oli d'oliva

Comencem tallant la ceba vigatana a daus petits, i en una paella l'ofeguem a foc suau amb oli d'oliva fins que sigui transparent.

 

Seguidament, hi afegim la cansalada curada tallada petita sense la cotna, i en aquest moment pugem el foc i també hi incorporem els ceps tallats a daus.

 

Un cop estan cuits els ceps, repartim aquest farcit en 4 parts i ho reservem.

 

Per a fer els ous, els batem de 2 en 2 amb una mica de sal i un raig de crema de llet.

 

Posem a escalfar una paella i hi afegim una part del farcit i hi aboquem 2 dels ous batuts, i seguidament baixem el foc al mínim fins a coure'ls al punt desitjat.

 

Finalment, emplatem amb l'ajuda d'un motlle cilíndric i hi afegim una mica de porradell picat.

Bon profit!