Pollastre rostit
RACIONS
per a 4 persones
PREPARACIÓ
40 minuts aprox.
INGREDIENTS
1 pollastre
2 cebes
2 pastanagues
1 porro
1 cabeça d'alls
1 fulla de llorer o un lligat d'herbes aromàtiques
Vi ranci
Sal
Pebre
En primer lloc, netegem i tallem les cebes a la mida del nostre gust.
En una cassola, a foc suau, ofeguem les cebes amb oli d’oliva vigilant que no agafin color.
Salpebrem el pollastre i el posem a coure a la cassola amb la ceba.
Un cop hagi agafat una mica de color, hi afegim les verdures: les pastanagues i el porro, tot tallat petit.
També hi afegim la cabeça d’alls i la fulla de llorer o el lligat d’herbes aromàtiques.
Un cop tinguem el pollastres ros, hi afegim un raig de vi ranci.
Tapem la cassola i deixem que vagi coent a poc baix fins que ens quedi tot dauradet i cuit.