← Torna a totes les receptes

Macarrons amb carn picada, formatge blau i calçots

RACIONS

per a 4 persones

PREPARACIÓ

30 minuts aprox.

INGREDIENTS

Carn picada: 150 g carn de vedella i 150 g carn de porc 

400 g de macarrons 

10 calçots 

200 g de formatge blau

Sal 

Pebre 

Oli d'oliva verge extra 

200 ml de crema de llet

Posem aigua abundant en una olla i la portem a ebullició. Llavors hi afegim sal i els macarrons. 

 

Mentrestant, agafem els calçots i els rentem. Els escalivem al forn amb una mica d’oli o bé n’aprofitem si ens n’han sobrat d’una calçotada. Un cop fets els tallarem en trossets petits i els reservarem. 

 

Amb una mica d’oli d’oliva, pebre i sal, posem la carn a la paella i la fem a foc lent.

 

Un cop tinguem cuita la carn, al nostre gust, hi afegirem la crema de llet. Hi posarem també els macarrons i ho barrejarem tot. 

 

Al plat, al fons, hi posem els macarrons que hem barrejat amb la crema de llet i la carn. I, a sobre, hi posem formatge blau engrunat i els calçots tallats petits.

Bon profit!