Macarrons amb carn picada, formatge blau i calçots
RACIONS
per a 4 persones
PREPARACIÓ
30 minuts aprox.
INGREDIENTS
Carn picada: 150 g carn de vedella i 150 g carn de porc
400 g de macarrons
10 calçots
200 g de formatge blau
Sal
Pebre
Oli d'oliva verge extra
200 ml de crema de llet
Posem aigua abundant en una olla i la portem a ebullició. Llavors hi afegim sal i els macarrons.
Mentrestant, agafem els calçots i els rentem. Els escalivem al forn amb una mica d’oli o bé n’aprofitem si ens n’han sobrat d’una calçotada. Un cop fets els tallarem en trossets petits i els reservarem.
Amb una mica d’oli d’oliva, pebre i sal, posem la carn a la paella i la fem a foc lent.
Un cop tinguem cuita la carn, al nostre gust, hi afegirem la crema de llet. Hi posarem també els macarrons i ho barrejarem tot.
Al plat, al fons, hi posem els macarrons que hem barrejat amb la crema de llet i la carn. I, a sobre, hi posem formatge blau engrunat i els calçots tallats petits.