← Torna a totes les receptes

Galtes de porc rostides amb ratafia

RACIONS

per a 4 persones

PREPARACIÓ

2 hores aprox.

INGREDIENTS

4 galtes de porc
1 ceba
1 pastanaga
1⁄2 porro
All
Llorer
Farigola
Romaní
Ratafia
Sal
Pebre

Netegem bé les galtes i les assequem amb un drap. Les salpebrem i les untem amb oli. Les posem en una safata per anar al forn que hem escalfat a 250ºC. Les hi tindrem 15 minuts.
 

Passat aquest temps, abaixem el forn a 180o graus i hi incorporem tota la verdura que prèviament hem netejat i tallat. Hi posem el porro, la pastanaga i la ceba, tot tallat petit.
 

Seguidament hi afegim l’all, el llorer, la farigola i el romaní. Al mateix temps hi afegim mig got de ratafia que deixarem reduir durant uns 30 minuts més.
 

Passat aquest temps, tots els ingredients començaran a deixar anar els seus sucs i és convenient girar les galtes més d’un cop. Ho deixem coure 30 minuts més. És important anar girant les galtes per tal que es coguin bé per totes les bandes. Hem de repetir aquest procés fins que veiem que han quedat ben cuites i toves.
 

Un cop ben cuites ja les tindrem a punt per servir i les podem acompanyar amb unes mongetes seques.

Bon profit!