Conill arrebossat amb allioli de pera
RACIONS
per a 4 persones
PREPARACIÓ
30 minuts aprox.
INGREDIENTS
1 conill tallat petit
4 ous
150 ml de llet
2 peres Ecolina
Pa ratllat
1 all
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre
La nit abans deixem el conill tallat petit en un bol amb els ous deixatats i la llet, així aconseguirem que quedi amb una textura molt melosa.
Per fregir el conill, posem una paella amb abundant oli i quan estigui calent, hi incorporem el conill prèviament salat i arrebossat amb el pa ratllat.
Per fer l'allioli de pera, tallem les peres a daus i els hi traiem les llavors. Incorporem els trossos de pera en un bol i el tapem amb film transparent.
Ho posem al microones durant 3 o 4 minuts a màxima potència, fins que estigui ben tou, i ho deixem refredar.
Continuant amb l'allioli, incorporem la pera cuita i l'all al vas de la batedora i ho triturem. Seguidament, hi afegim una mica de sal, el rovell de l'ou i ho tornem a triturar sense parar mentre anem afegint l'oli a poc a poc fins que vagi agafant consistència.