← Torna a totes les receptes

Arròs de salsitxes i bolets

RACIONS

per a 4 persones

PREPARACIÓ

45 minuts aprox.

INGREDIENTS

8 salsitxes de porc 

350 g d'arròs 

100 g de ceps deshidratats 

100 g de bolets variats deshidratats 

1 ceba 

2 tomàquets madurs 

1⁄2 pebrot verd 

Brou de pollastre 

Sal 

Pebre 

Oli d’oliva verge extra

Primer de tot, posem els bolets a hidratar en un bol amb aigua abundant, i els hi deixem unes 12 hores. 

 

En una paella on courem l’arròs, marcarem les salsitxes, que prèviament hem tallat amb mides de 2cm aprox., a foc mitjà-alt. Quan ja estiguin una mica rosses per les dues bandes, ho retirem. 

 

A la mateixa paella saltegem els bolets durant un parell de minuts. I els retirem en un plat a banda. 

 

Tallem la ceba i la posem a sofregir a foc baix, passats uns minuts hi afegim el pebrot verd, que també haurem tallat a daus petits. Mentre anem remenant, ho deixem coure a foc lent fins que vagi agafant color. 

 

Mentrestant, pelem i traiem les llavors als tomàquets, i els ratllem. Seguidament els afegim al sofregit. 

 

Un cop tinguem una textura semblant a la melmelada hi afegirem l'arròs. En aquest moment, remenem l'arròs a la paella a foc mitjà, vigilant que no es cremi, i hi afegim el brou de pollastre bullint, i els bolets. 

 

Ho deixem coure durant uns 10 minuts a foc alt, i hi afegim les salsitxes. Mentrestant, posem el forn a escalfar a 200ºC. 

 

Passat aquest temps posem la paella al forn durant uns minuts.

 

 

 

 

 

 

 

Bon profit!