← Torna a totes les receptes

Vedella freda amb salsa tàrtara

RACIONS

per a 4 persones

PREPARACIÓ

1:30 hora aprox.

INGREDIENTS

1 kg de llata de vedella

1 ceba

1 porro

1 api

1 pastanaga

1 branca de julivert

1 fulla de llorer

Sal 

100 ml de vi blanc

 

Per fer la salsa: 

250 ml d'oli de girasol

1 ou

18 tàperes

1 ou dur

25 g de cogombrets

50 g de ceba

Cibulet

50 g Mostassa de Dijon  

Comencem col·locant una olla amb un litre i mig d'aigua al foc, i hi afegim les verdures tallades, la sal, el vi blanc i una fulla de llorer.

 

Saeguidament hi afegim la llata de vedella i ho deixem coure tot durant una hora i quart, aproximadament.

 

Deixem refredar la carn dins l'aigua, i, un cop freda, l'emboliquem en paper d'alumini i la guardem a la nevera fins que estigui ben freda.

 

Després la tallem amb un ganivet ben esmolat a rodanxes molt fines i l'anem col·locant al plat per servir.

 

Per a la salsa, incorporem l'oli i l'ou en un recipient alt per a la batedora. Posem la batedora fins al fons i a velocitat màxima batem fins que vegem que l'oli comença a lligar amb l'ou.

 

Un cop tenim la maionesa feta, piquem les tàperes, els cogombrets, la ceba i l'ou dur. 

 

Incorporem aquests ingredients a la maionesa juntament amb la mostassa i hi afegim una mica de cibulet picat.

 

Finalment incorporem la salsa tàrtara a la llata tallada, juntament amb algunes tàperes i unes fulles de julivert.

Bon profit!
    Troba els productes utilitzats per elaborar la recepta!