← Torna a totes les receptes
        
			
			
                    
                    
                    
                        
                                                        
                                
                                    
                                
                                
                                    
                            
                            
                                                        
                                
                                    
                                
                                
                                    
                            
                            
                            
                            
                                
                                    
                                
                                
                                    
                                
                            
                            
                        
						
                          
                                                        
                        
	
	
	
                
        
        
    
	
	
	Sopa de meló amb llonganissa i mató
RACIONS
per a 4 persones
PREPARACIÓ
20 minuts aprox.
INGREDIENTS
150 g de llonganissa
1 kg de meló
200 g de mató
Gingebre en pols
Pebre
Sal
Per començar, peleu el meló, traieu-li les llavors i el talleu a trossos.
Poseu els trossos de meló en una batedora i tritureu-ho.
Seguidament hi afegiu el pebre una mica de sal i un polsim de gingebre en pols.
Deseu la sopa de meló a la nevera fins al moment de servir-la o, si us la voleu menjar al moment, és important haver tingut el meló a la nevera perquè ja estigui ben fred.
En un plat fondo incorporem el mató al centre i hi agefim la llonganissa a talls, després hi incorporem la sopa de meló.
								Bon profit!
							
                        
