Remenat de ceba vigatana, cansalada i ceps
RACIONS
per a 4 persones
PREPARACIÓ
30 minuts aprox.
INGREDIENTS
4 talls de cansalada curada
1 ceba vigatana gran
300 g ceps
8 ous
100 ml de crema de llet
Porradell
Sal
Oli d'oliva
Comencem tallant la ceba vigatana a daus petits, i en una paella l'ofeguem a foc suau amb oli d'oliva fins que sigui transparent.
Seguidament, hi afegim la cansalada curada tallada petita sense la cotna, i en aquest moment pugem el foc i també hi incorporem els ceps tallats a daus.
Un cop estan cuits els ceps, repartim aquest farcit en 4 parts i ho reservem.
Per a fer els ous, els batem de 2 en 2 amb una mica de sal i un raig de crema de llet.
Posem a escalfar una paella i hi afegim una part del farcit i hi aboquem 2 dels ous batuts, i seguidament baixem el foc al mínim fins a coure'ls al punt desitjat.
Finalment, emplatem amb l'ajuda d'un motlle cilíndric i hi afegim una mica de porradell picat.