← Torna a totes les receptes

Pollastre rostit

RACIONS

per a 4 persones

PREPARACIÓ

40 minuts aprox.

INGREDIENTS

1 pollastre

2 cebes

2 pastanagues 

1 porro

1 cabeça d'alls

1 fulla de llorer o un lligat d'herbes aromàtiques

Vi ranci

Sal 

Pebre

En primer lloc, netegem i tallem les cebes a la mida del nostre gust.

 

En una cassola, a foc suau, ofeguem les cebes amb oli d’oliva vigilant que no agafin color. 


Salpebrem el pollastre i el posem a coure a la cassola amb la ceba. 

 

Un cop hagi agafat una mica de color, hi afegim les verdures: les pastanagues i el porro, tot tallat petit.

 

També hi afegim la cabeça d’alls i la fulla de llorer o el lligat d’herbes aromàtiques. 

 

Un cop tinguem el pollastres ros, hi afegim un raig de vi ranci. 

 

Tapem la cassola i deixem que vagi coent a poc baix fins que ens quedi tot dauradet i cuit. 

Bon profit!
    Troba els productes utilitzats per elaborar la recepta!