← Torna a totes les receptes

Pilotilles amb col

RACIONS

per a 4 persones

PREPARACIÓ

30 minuts aprox.

INGREDIENTS

16 pilotilles amb tela

1 col pell de galàpet petita

1 porro

1 ceba

3 grans d'alls

Oli d'oliva verge extra

Sal

Pebre

Comencem posant una paella a escalfar amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra, i hi incorporem els tres grans d'alls pelats. Un cop estiguin enrossits, els retirem.

 

Tallem la ceba petita o a la brunesa, i l'ofeguem a foc baix amb l'oli fins que sigui transparent i hi afegim el porro tallat també petit o a la brunesa. Tapem la paella perquè no agafi color.

 

Mentrestant, traiem el nervi central o les parts dures de la col, i tallem les fulles a juliana.

 

Quan estigui neta l'escaldem en una olla durant 1 o 2 minuts aproximadament. 

 

Seguidament, afegim els alls que havíem retirat i ofeguem la col amb la resta del sofregit i deixem la paella tapada.

 

En una altra paella, marquem o enrossim les pilotilles a banda i banda, i quan estiguin a mig coure les incorporem amb la resta d'ingredients i deixem que coguin durant 10 minuts amb la paella tapada. Passats uns minuts, ja tenim el plat cuinat.

Bon profit!