← Torna a totes les receptes

Entrecot amb salsa cafè de París

RACIONS

per a 4 persones

PREPARACIÓ

30 minuts aprox.

INGREDIENTS

4 entrecots de vedella

Salsa “Cafè de París”

Oli d'oliva

Sal

Pebre negre

 

Per fer la salsa: 

250 g de mantega

1 cc de pebre dolç

Herbes aromàtiques diverses picades

1 cs de Vi de Porto

1 cs conyac

Salsa Perrins

12 tàperes picades

3 anxoves picades

1 cc de quètxup

1 cc de mostassa de Dijon

1/2 escalunya picada

1 cc de curry mòlt

1/5 gra d'all picat

Suc de mitja llimona

1 cs de ratlladura de llimona picada

1 cs de ratlladura de taronja picada 

Per fer la salsa, haurem deixat la mantega a temperatura ambient una estona abans, fins que quedi una textura de pomada. 

 

Piquem les herbes fresques i les barregem amb la mantega.    

 

Piquem també les anxoves a trossets petits amb la sal i els dos pebres utilitzant un morter.  

 

Incorporem tots els ingredients sòlids i ho barregem bé, sempre movent la mescla amb unes varetes perquè es reparteixin amb la mantega. 

 

Afegim els líquids i després de barrejar el conjunt, ja tenim la salsa llesta. 

 

Posem a escalfar una planxa durant uns minuts perquè estigui ben calenta quan hi posem l’entrecot. Posem l’entrecot a la planxa i deixem que es faci a foc mitjà/fort un parell de minuts per cada costat. 

 

A més de la salsa, podem acompanyar l’entrecot amb unes patates rosses. 

Bon profit!