Cap de llom rostit amb albergínia
RACIONS
per a 4 persones
PREPARACIÓ
2 hores
INGREDIENTS
800 g de cap de llom o carn magre (peça sencera)
2 albergínies
Farina
Sal
Pebre
Oli d'oliva verge extra
Prèviament a coure la carn, cobrim de sal gruixuda la peça de cap de llom durant 1 hora.
Passat aquest temps, hi incorporem el pebre ben repartit i untem la peça amb oli d'oliva, i la posem a rostir al forn a 180º durant 1 hora aproximadament.
Un cop tenim el cap de llom cuit, retirem del forn i ho deixem reposar durant uns 10 minuts.
Al mateix temps, tallem les albergínies fent bastons gruixuts i un cop salades, ho deixem reposar durant 20 minuts. Passat aquest temps, escorrem l'aigua que han deixat anar i les eixuguem bé amb un paper de cuina.
Passem els bastons d'albergínia per farina i els fregim a foc mig amb abundant oli d'oliva.
Finalment, a l'hora de servir el plat, tallem el cap de llom com un rosbif o fent escalopes primes i ho acompanyem de l'albergínia.