← Torna a totes les receptes

Cap de llom rostit amb albergínia

RACIONS

per a 4 persones

PREPARACIÓ

2 hores

INGREDIENTS

800 g de cap de llom o carn magre (peça sencera)

2 albergínies

Farina

Sal

Pebre

Oli d'oliva verge extra

Prèviament a coure la carn, cobrim de sal gruixuda la peça de cap de llom durant 1 hora.

 

Passat aquest temps, hi incorporem el pebre ben repartit i untem la peça amb oli d'oliva, i la posem a rostir al forn a 180º durant 1 hora aproximadament.

 

Un cop tenim el cap de llom cuit, retirem del forn i ho deixem reposar durant uns 10 minuts.

 

Al mateix temps, tallem les albergínies fent bastons gruixuts i un cop salades, ho deixem reposar durant 20 minuts. Passat aquest temps, escorrem l'aigua que han deixat anar i les eixuguem bé amb un paper de cuina.

 

Passem els bastons d'albergínia per farina i els fregim a foc mig amb abundant oli d'oliva.

 

Finalment, a l'hora de servir el plat, tallem el cap de llom com un rosbif o fent escalopes primes i ho acompanyem de l'albergínia.

 

Bon profit!