← Torna a totes les receptes

Blinis de patata amb cansalada virada, col i tòfona

RACIONS

per a 4 persones

PREPARACIÓ

30 minuts aprox.

INGREDIENTS

100 g de cansalada virada curada

4 fulles de col

Tòfona negra

Oli d'oliva verge extra

 

Pels blinis:

250 g de patata Monalisa

35 g de nata

100 g de clara d'ou

80 g de rovell d'ou

50 g de farina

Sal

Primer de tot, traiem els nervis de les fulles de col, les tallem a juliana molt fina i les escaldem en una olla amb aigua bullent.

 

També, traiem la cotna de la cansalada i la tallem a uns 3 cm.

 

Per fer la massa dels blinis, bullim les patates que prèviament hem pelat i tallat a daus, i després en fem puré.

 

Amb el puré acabat de fer, amb un batedor de varilles incorporem la nata, seguidament la clara, el rovell, la sal i, finalment, la farina.

 

En una paella antiadherent, a foc mitjà, posem un raig d'oli d'oliva verge extra i amb una cullera sopera incorporem la massa fent blinis d'uns 3 cm de diàmetre.

 

Seguidament, posem un tall de cansalada sobre cada blini, i quan la massa sigui bastant quallada girem els blinis, coem 30 segons i retirem.

 

Finalment, posem a escalfar una paella a foc alt i saltem la col.

 

Emplatem els blinis amb una mica de col a sobre i ratllem tòfona negra al gust.

Bon profit!