← Torna a totes les receptes

Aperitiu de pasta de full amb ceba, botifarra negra i poma

RACIONS

per a 4 persones

PREPARACIÓ

30 minuts aprox.

INGREDIENTS

½ botifarra negra

1 base de pasta de full

1 poma

2 cebes mitjanes

Formatge ratllat

Oli d'oliva

1 ou

En primer lloc tallem la ceba petita i la posem a la paella amb un raig d'oli.

 

Sofregim la ceba sense que agafi color i hi afegim la poma tallada a dauets i tapem. Ho deixem coure durant 20 minuts a foc suau perquè quedi ben tou.

 

Mentrestant, tallem la botifarra negra a dauets petits.

 

D'altra banda, despleguem la base de pasta de full. Punxem tota la base amb un forquilla, menys les vores, i així aconseguirem que no s'infli del mig.

 

A sobre ja hi podem posar la poma i la ceba fregida. I també els dauets de botifarra negra.

 

Tallem la base per la meitat i cargolem la massa amb el farcit com si féssim un caneló gran. Tallem es dos ‘canelons’ a trossos més petits i els posem en una safata per anar al forn.

 

Batem un ou i pintem la superfície de cada tros de pasta de full. I hi posem una mica de formatge ratllat a sobre.

 

Ho posem al forn uns 20.25 minuts a uns 200ºC.

Bon profit!