← Torna a totes les receptes

Aletes de pollastre a l'allet amb farigola i llimona

RACIONS

per a 4 persones

PREPARACIÓ

30 minuts aprox.

INGREDIENTS

12 ales de pollastre

4 alls tendres

2 grans d'alls

1 fulla de llorer

2 branques de farigola

Mitja llimona

Conyac

Sal

Oli d'oliva verge extra

Pebre

Per començar, si tenim les ales senceres, les tallarem en 3 parts, i apartarem la punta, ja que no l'aprofitarem.

 

Posem a escalfar una paella amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra i, un cop calent, hi afegim les ales, que prèviament hem salpebrat, i les fregim.

 

A la paella també hi incorporarem les fulles de llorer i la farigola a trossos petits.

 

Mentrestant, tallem els alls tendres i laminem els alls que també afegim a la paella.

 

Tapem la paella i passats uns minuts, quan les ales siguin toves, hi afegim un raig de conyac i flamegem.

 

Per acabar el plat hi ratllem una mica de la pela de la llimona per sobre i ja ho tenim llest.

Bon profit!