Aletes de pollastre a l'allet amb farigola i llimona
RACIONS
per a 4 persones
PREPARACIÓ
30 minuts aprox.
INGREDIENTS
12 ales de pollastre
4 alls tendres
2 grans d'alls
1 fulla de llorer
2 branques de farigola
Mitja llimona
Conyac
Sal
Oli d'oliva verge extra
Pebre
Per començar, si tenim les ales senceres, les tallarem en 3 parts, i apartarem la punta, ja que no l'aprofitarem.
Posem a escalfar una paella amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra i, un cop calent, hi afegim les ales, que prèviament hem salpebrat, i les fregim.
A la paella també hi incorporarem les fulles de llorer i la farigola a trossos petits.
Mentrestant, tallem els alls tendres i laminem els alls que també afegim a la paella.
Tapem la paella i passats uns minuts, quan les ales siguin toves, hi afegim un raig de conyac i flamegem.
Per acabar el plat hi ratllem una mica de la pela de la llimona per sobre i ja ho tenim llest.